Success Stories

Με καταγωγή από το Χρυσό Σερρών, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Δημήτρης Τσιώλας, παράγει και διανέμει πάνω από 25 είδη πιτών...

Ξεκίνησε το 2010, να εργάζεται στο αρτοζαχαροπλαστείο Grande στην Πάτρα. Σε ηλικία 19 ετών, σχεδόν ανειδίκευτος, παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια....

Εργατικός, ενθουσιώδης και παθιασμένος με τη δουλειά του, ο σπουδαστής Renato Cullhaj εκπαιδεύτηκε στην Accademia Pizzaioli Greece...

Το 1974 στην ωραιότερη παραλία της Ίου, το Μαγγανάρι, ξεκίνησε η ιστορία της οικογένειας Μπουζαλάκου. Η μοναδική ταβέρνα του νησιού που είχε κανείς πρόσβαση μόνο με καΐκι από το λιμάνι του νησιού...

Ο Αλέξανδρος Κοντάκης, ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο της ιταλικής κουλτούρας πολύ πρόσφατα. Τον Νοέμβριο του 2018, γνώρισε τον Κώστα Καραντίνο...

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στην περιοχή Ζωγράφου. Ο πατέρας του, αρτοποιός άνοιξε το πρώτο αρτοποιείο στην περιοχή το 1977. Με μεράκι για την τέχνη...

Σελίδα 1 από 3

Copyright © 2017 accademia-pizzaioli