Skip to content Skip to footer
What We Offer

We Organize Effective Learning

Creative Teachers

Great Developers

Practical Skills

Featured Programs

Innovative programs

Creative Learning Solutions

Our school is known for the high-quality education programs. We work with the best teachers who know how to engage students in the learning activities!

Our Subjects

Courses we offer

special offers

Pricing Plans

We offer different pricing plans so that every students can find the price and the programme that fits them best.

Expirience
0+
People
0+

1-Day Pass

Starting class
$99
  • All the materials
  • Teacher support
  • Unlimited access
Get Ticket

Unlimited

Learn anytime
$150
  • All the materials
  • Individual teacher
  • Unlimited access
Get Ticket
Δημήτρης Τσιώλας

O Δημήτρης Τσιώλας – Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων εσωτερικού και εξωτερικού της επιχείρησης «Χωριάτικη Ζύμη», παράγει και διανέμει πάνω από 25 είδη πιτών, πίτσας, κ.α στην ελληνική και διεθνή αγορά. Με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μεταπτυχιακό στο στρατηγικό μάρκετινγκ και τη διοίκηση επιχειρήσεων στο Kingston University του Λονδίνου, αποφάσισε να εκπαιδευτεί στην Accademia Pizzaioli, έτσι ώστε να μάθει βήμα- βήμα όλες τις τεχνικές παρασκευής γνήσιας Ιταλικής πίτσας. 

Δημήτρης Τσιώλας

Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης «Χωριάτικη Ζύμη»
Χριστόφορος Λάσπας

Η γνωριμία του με το χώρο εστίασης ήρθε ξαφνικά, όταν αποφάσισε μαζί με την αδερφή του να εκμεταλλευτούν δημιουργικά την περιουσία τους, ένα κατάστημα το οποίο μετέτρεψαν σε ένα εστιατόριο – πιτσαρία «κόσμημα» για την περιοχή. Ο Χριστόφορος αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σπουδαστή, ο οποίος παρακολουθώντας το τμήμα αρχαρίων της Accademia Pizzaioli Greece, κατάφερε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση,ένα εστιατόριο – πιτσαρία «κόσμημα» για την περιοχή την Pizzeria-Trattoria Venezia, στα Τρίκαλα.

Χριστόφορος Λάσπας

Ιδιοκτήτης της Pizzeria-Trattoria Venezia
Γεώργιος Γαζέτας

Έχοντας εργαστεί επιτυχώς σε 5* ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια, ο Γιώργος συνεχίζει να αναζητά νέους τρόπους να αναβαθμίσει τη δουλειά του. Έτσι, επέλεξε την Accademia Pizzaioli αφού η εξειδίκευση στις τεχνικές πίτσας και η παγκοσμίου φήμης Πιστοποίηση που προσφέρει ήταν αυτό που χρειαζόταν για να εξελίξει τις γνώσεις του. Πρόσφατα, δέχτηκε μια σπουδαία επαγγελματική πρόταση και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στην South Carolina των ΗΠΑ για να εργαστεί σε ιταλικό εστιατόριο.

Γεώργιος Γαζέτας

Chef
Recent Posts

Latest Articles