O Δημήτρης Τσιώλας – Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων εσωτερικού και εξωτερικού της επιχείρησης «Χωριάτικη Ζύμη», παράγει και διανέμει πάνω από 25 είδη πιτών, πίτσας, κ.α στην ελληνική και διεθνή αγορά. Με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μεταπτυχιακό στο στρατηγικό μάρκετινγκ και τη διοίκηση επιχειρήσεων στο Kingston University του Λονδίνου, αποφάσισε να εκπαιδευτεί στην Accademia Pizzaioli, έτσι ώστε να μάθει βήμα- βήμα όλες τις τεχνικές παρασκευής γνήσιας Ιταλικής πίτσας.
Η γνωριμία του με το χώρο εστίασης ήρθε ξαφνικά, όταν αποφάσισε μαζί με την αδερφή του να εκμεταλλευτούν δημιουργικά την περιουσία τους, ένα κατάστημα το οποίο μετέτρεψαν σε ένα εστιατόριο – πιτσαρία «κόσμημα» για την περιοχή. Ο Χριστόφορος αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σπουδαστή, ο οποίος παρακολουθώντας το τμήμα αρχαρίων της Accademia Pizzaioli Greece, κατάφερε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση,ένα εστιατόριο – πιτσαρία «κόσμημα» για την περιοχή την Pizzeria-Trattoria Venezia, στα Τρίκαλα.
Έχοντας εργαστεί επιτυχώς σε 5* ξενοδοχεία και βραβευμένα εστιατόρια, ο Γιώργος συνεχίζει να αναζητά νέους τρόπους να αναβαθμίσει τη δουλειά του. Έτσι, επέλεξε την Accademia Pizzaioli αφού η εξειδίκευση στις τεχνικές πίτσας και η παγκοσμίου φήμης Πιστοποίηση που προσφέρει ήταν αυτό που χρειαζόταν για να εξελίξει τις γνώσεις του. Πρόσφατα, δέχτηκε μια σπουδαία επαγγελματική πρόταση και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στην South Carolina των ΗΠΑ για να εργαστεί σε ιταλικό εστιατόριο.