Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Τμήμα Pizzaioli Μαΐου

May 13 @ 9:00 am - May 24 @ 12:00 pm

Τμήμα Pizzaioli Μαΐου
(Corso per principianti)
Κατάρτιση 2 εβδομάδων
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πιτσαδόρων αφορά την προσέγγιση της τέχνης της πίτσας μέσα από την παρουσίαση των πρώτων υλών και τις τεχνικές παρασκευής τους, εφόσον οι
ανάγκες της αγοράς απαιτούν την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση.
72 ώρες
Διδακτική Ύλη
Η φιλοσοφία της πίτσας (Όνομα, Καταγωγή, Πρώτη Συνταγή, Νέα εποχή)
Πρώτες Ύλες (Άλευρα, Σύσταση Υλικών, Μαγιά, Θερμοκρασία, Έλαια – Λίπη)
Τύποι Βάσης Ζύμης (Biga, Poolish, Diretto, Indiretto)
Τύποι Φούρνων (Παρουσίαση)
Ωρίμανση Ζυμαριού – Θερμοκρασία
Τεχνικές Παρασκευής Πίτσας (Napolitana – Romana – Pala – Teglia – Scrocchiarella – Classica)
Πιστοποίηση / Δίπλωμα
Πιστοποίηση με διεθνή ισχύ από την παγκοσμίου φήμης ιταλική σχολή Accademia Pizzaioli e Ristorazione.
Δωρεάν διάθεση υποστηρικτικού branded υλικού: στολή (ποδιά – μπλούζα – καπέλο), τσάντα, εγχειρίδιο σπουδών.
Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

Details

Start:
May 13 @ 9:00 am
End:
May 24 @ 12:00 pm
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Accademia Pizzaioli
Phone
+30 2109750974

Venue

Accademia Pizzaioli
Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη Αττικής 172 35 athens 17235 Greece + Google Map
Phone
+30 210975 0974